Locatie, 7412 NN, NL
info@tookthaimassage.nl

Praktijk Took Thai massage

-thai massage-

Praktijk Took Thai massage- een kleine praktijk voor Thaise massage. Onze vaste klanten kennen Took inmiddels goed en weten dat ze de beste Thaise masseuse van Deventer is.

Praktijk Took Thai massage- is gespecialiseerd in Traditionele Thaise massage, Thaise olie massage en aroma therapie massage.

Massage wordt al eeuwenlang toegepast. Het heeft een gunstig effect op de gezondheid van lichaam en geest. Tegenwoordig ervaren steeds meer mensen het nut van massage. Het is veilig zonder bijwerkingen en ondersteund de natuurlijke herstelprocessen in het lichaam. De speciale drukpunt technieken zorgen voor betere doorbloeding van de spieren en helpt het lichaam te herstellen.

Praktijk Took Thai massage- is in het bezit van officiële diploma’s van Thaise massages, behaald bij The Wat Po Traditional Medical School.

Praktijk Took Thai massage
Praktijk Took Thai massage

Traditionele Thaise massage

Door middel van acupressuur worden blokkades opgeheven en de energielijnen in het lichaam weer vrij gemaakt. Bij de traditionele Thaise massage wordt geen olie gebruikt. Er wordt gemasseerd en druk uitgeoefend met de handen, onderarmen, ellebogen, knieën en voeten.

Olie massage

professional masseur doing massaging female neck in the beauty salon

Olie massage is een massage waarbij warme olie wordt gebruikt. Tijdens de massage wordt lichte druk uitgeoefend op de spieren. Olie massage zorgt voor een goede doorbloeding in de spieren waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd. Door de ontspannende werking is deze massage uitermate geschikt wanneer u last heeft van stress, vermoeidheid,hoofdpijn, maar ook als u gewoon een heerlijke ontspannings massage wilt.

Aroma massage

De aroma massage is zeer geschikt voor mensen die weinig pijn kunnen verdragen maar wel een heerlijke massage voor ontspanning willen. Door de gebruikte geurende olie kom je extra tot rust.

Rug, Schouder en nek massage

Stress en lichamelijke arbeid kunnen er de oorzaak van zijn dat de rug-, schouder- en nekspieren vast gaan zitten.
De rug, schouder en nek massage is er op gericht om deze spieren weer los te krijgen.

Cupping

De massages kunnen uitgebreid worden met een Cupping behandeling. Cupping stimuleert de bloedsomloop en kan zo bijdragen aan het oplossen van pijn en vermoeidheid.

Voet massage

Voet massage
Voet massage

Je voeten zijn een spiegel voor je hele lichaam. Elk lichaamsdeel heeft een corresponderende zone op je voeten.

Voetmassage is een drukpuntmassage van de zenuwuiteinden van de voeten die in verbinding staan met alle organen en systemen van het lichaam. Door het masseren van bepaalde reflexzones (drukpunten) op de voeten wordt de doorbloeding en de energiedoorstroming van het lichaam gestimuleerd. Tevens worden blokkades in het lichaam opgeheven en afvalstoffen afgevoerd.

Vertel het aan de masseur als u een van deze gezondheidsproblemen heeft:

Besmettelijke huid-en schimmelaandoeningen
Acute ontsteking/koorts
Open wonden aan de voeten
Vaataandoeningen ( trombose, arteriosclerose)
De eerste 3 maanden van de Zwangerschap
Je voeten zijn een spiegel voor je hele lichaam.
Elk lichaamsdeel heeft een corresponderende zone op je voeten.